TIR şöförü Malik Yılmaz: Yarın işimin hazır olduğunu söylediler

Yılmaz, "Çalışmasam ekmek yok. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni bu düzeniniz öldürür” demişti.

TIR şöförü Malik Yılmaz: Yarın işimin hazır olduğunu söylediler

29 Mart’ta “Beni virüs değil, sizin düzeniniz öldürür” dediği konuşmasını içeren videoyu paylaşmasının ardından gözaltına alınan ve işinden kovulan TIR şöförü Malik Baran Yılmaz, o günden bu yana iş bulamadığını yine bir video paylaşımı ile duyurmuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Yılmaz için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı aradı. Kılıçdaroğlu, Yılmaz’ın ‘işe alınması’ talimatı verdi.

Sözcü’de yer alan habere göre, gelişmeyle ilgili konuşan Malik Baran Yılmaz, yarın itibariyle işe başlayacağını açıkladı. Yılmaz açıklamasında; “Arandım ve bana yarın işimin hazır olduğunu söylediler” dedi

TIR şoförü Malik Baran Yılmaz, salgın sürecinde internette paylaştığı bir videoda, “Emekli, memur ve zengin değilim. İşçiyim, TIR şoförüyüm. Çalışmasam ekmek yok. Ha senin lafınla açlıktan ölmüşüm, ha virüsten ölmüşüm. Ama beni bu virüs öldürmez, beni bu düzeniniz öldürür” sözleriyle gündeme gelmişti.