Tetikçiden al 'haber'i: Odatv'ye yeni soruşturma geliyor

Geçmişte 'FETÖ'ye övgüler düzen sözleriyle bilinen Küçük, bu yapıyla ilişki içinde olmakla suçladığı Odatv'ye yönelik yeni bir operasyon yapılacağını "haber" verdi.

Tetikçiden al 'haber'i: Odatv'ye yeni soruşturma geliyor

Medyadaki muhalif kuruluşları ve isimleri hedef gösteren yazılarıyla bilinen AKP’li Cem Küçük, bugünkü yazısında Odatv’ye yönelik yönelik yeni bir operasyonun hazırlığının yapıldığını öne sürdü.

Tetikçi yazar Küçük, yazısının başında, 2019 yılında Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile Odatv İmtiyaz Sahibi Soner Yalçın’ı hedef alarak yazdığı şu ifadeleri hatırlattı:

“Herkese iftira atan Odatv çetesinin başı ve üyeleri FETÖ’cü olmamakla beraber bilerek ve isteyerek FETÖ’ye yardım etmişler. Zaten FETÖ’cü Karşı gazetesinde yazmaları da bunun en net delili. Gazetenin yayın yönetmeni Eren Erdem şu an cezaevinde. İşte 17-25 Aralık’ta sırf Tayyip Erdoğan’ı devirmek için FETÖ’nün Odatv elemanlarını nasıl kullandığı bariz.”

Yandaş yazar, yazısının devamında ise halen hukuksuz şekilde tutuklu bulunan Barış Pehlivan da aralarında olmak üzere Odatv çalışanlarına yönelik yeni bir soruşturmanın başlayacağını “haber” verdi.

Odatv’nin ‘FETÖ’yle mücadele eden isimleri itibarsızlaştırmaya çalıştığını öne süren ve siteye “Milli güvenliği ihlal” ile “FETÖ’cülerle ilişki” suçlamasında bulunan Küçük, “aldığım sağlam duyumlar” diyerek söz ettiği kaynaklara dayanarak, bu ilişkinin devlet tarafından mercek altına alındığını belirtti.