Tekzip

Dün ve bugün portalımızda yayımlanan iki haberimizde taraf olan Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon A.Ş.'nin düzeltme metnini "cevap hakkı"nın gereği olarak okurlarımızla paylaşıyoruz:

Tekzip

Dün ve bugün portalımızda yayımlanan iki haberimizde taraf olan Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon A.Ş.’nin düzeltme metnini “cevap hakkı”nın gereği olarak okurlarımızla paylaşıyoruz:

“27 Mart 2020 tarihinde yayımlanan, “Birikimevim’de ‘dezenfeksiyon’ yalanı bardağı taşırdı” başlıklı ve “Birikimevim’de işçi kıyımı sürüyor” başlıklı haber gerçeği yansıtmamakla birlikte ve kamuyu yanıltıcı bilgiler içermektedir.

Birikimevim olarak müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve ailelerinin sağlığı önceliğimizdir. COVİD-19 ile mücadele kapsamında Genel Müdürlük ve şubeler için gerekli tüm önlemler alınmıştır. Birikimevim olarak bu dönemde 4 yeni şube ile 30 yeni işçi istihdamı sağlayarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.
Şirket değerlerimizin en başında yer alan “Önce İnsan” ilkemizden hareketle, ülkemizi geçirdiği bu dönemde çalışanlarımızın sağlığı için %80’i evden çalışma sistemine geçmiştir.

Küresel boyutta yaşamakta olduğumuz bu zor günleri, birlik ve beraberlik içerisinde atlatabileceğimize yürekten inanıyoruz.

Saygılarımızla,

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon A.Ş.”