Musa Orhan’ın yazışmaları ortaya çıktı: 'Sıkıntı yok almazlar daha önce de deneyimim var'

İpek Er’e tecavüz ederek ölümüne neden olan Musa Orhan’ın olay sırasında arkadaşıyla gerçekleştirdiği yazışmalar ortaya çıktı. Yazışmalarda Musa Orhan'ın ceza almayacağına güvenerek tecavüz ettiğine dair ifadeler dikkat çekti.

Musa Orhan’ın yazışmaları ortaya çıktı: 'Sıkıntı yok almazlar daha önce de deneyimim var'

İpek Er’e tecavüz ederek yaşamına son vermesine neden olan uzman çavuş Musa Orhan’ın arkadaşlarıyla yaptığı mesajlaşmalar ortaya çıktı. İfadesi alınarak serbest bırakılan daha sonra halktan gelen tepkiler üzerine “nitelikli cinsel istismar” suçundan tutuklanan Orhan, 1 hafta sonra “kaçma şüphesi bulunmama” gerekçesiyle serbest bırakılmıştı. Orhan’ın tecavüze uğrayan Er’e,”Bana bir şey olmaz, daha önce de yaptım” dediği ortaya çıkmıştı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Işıl Özgentürk, serbest bırakılan Orhan’ın arkadaşlarıyla yaptığı mesajlaşmaları yayımladı.

İŞTE O İĞRENÇ YAZIŞMALAR:

“Porno çukurunda debeleniyoruz” başlıklı yazısında Özgentürk, mesajları hiç dokunmadan aktardığını belirterek, şunları yazdı:

“Siirt’te görev yapan uzman çavuş Musa Orhan, Batmanlı İpek Er’i on beş gün bir evde tutup sürekli tecavüz etti. Bu arada arkadaşlarıyla yazıştı, yazışmalar şöyle, hiç değiştirmeden aldım: ‘Nebtın gardaş kıza’, ’15 gündür a… koydum gardaş usandım vallaha’, ‘Yuh gardaşım sakın başını yakma’, ‘Sıkıntı yok almazlar daha önce de deneyimim var gardaşım’, ‘Bir ara bana da getir’, ‘Bakarız’, ‘Hadi lan naz yapma.’

On beş gün sürekli tecavüze uğrayan İpek Er, daha sonra serbest bırakılmış, o da şöyle yazmış bir kâğıda: ‘Bana tecavüz etti, ağladım.’ O, bana ‘Ağlama, diktirirsin’ dedi.”