Tayyar'ın AKP'de istihdamı kısa sürdü

Geçtiğimiz ay AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Şamil Tayyar görevden ayrıldı. Kararını sosyal medya hesabından duyuran Tayyar, "Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum" dedi.

Tayyar'ın AKP'de istihdamı kısa sürdü

AKP eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bir ay önce atandığı AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı görevini bıraktığını duyurdu.

Tayyar, aldığı kararı AKP Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal ile yaptığı görüşme sonrası sosyal medya hesabından paylaştı. Şamil Tayyar, “Birlikte görev yaptığım Tanıtım ve Medya Başkanımız Mahir Ünal’la istişare sonucunda ‘yardımcılık’ görevinden ayrıldım. Nasip olursa mesleğime dönüyorum. Aktif siyaseti bırakıyorum. Bize güvenen tüm dostlara sevgi ve muhabbetle” diye yazdı.

“KISKANANLAR ÇATLASIN”

Tayyar, koronavirüs salgını sonrası ibadete kapatılan ancak her akşam sesi dışarıya duyurulacak şekilde hoparlörlerle dualar ve salavatlar okunmasından rahatsız olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç’a gönderme yaparak “Ankara’dayım. Şu an göklerde muhteşem bir sela yankılanıyor. Kıskananlar çatlasın.” paylaşımında bulunmuştu.

“HADDİNİ BİLECEKSİN”

Tayyar son olarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’le tartışma yaşamıştı. Tayyar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Perinçek’i hedef alarak, “Haddinizi bileceksiniz” ifadelerini kullanmıştı.