Tarım aracı ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Çarpışmanın etkisiyle devrilen tarım aracındaki Orhan Erdoğan ile 79 yaşındaki eşi Sevim Erdoğan ağır, diğer araçta bulunan 3'ü çocuk 5 kişi ise hafif yaralandı.

Tarım aracı ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde ‘patpat’ adı verilen tarım aracıyla otomobilin çarpıştığı kazada ağır yaralanan 84 yaşındaki Orhan Erdoğan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar- Konya karayolunun Çay ilçesi girişindeki Ali Kaleli yol kavşağında önceki akşam Bekir Kocadağ yönetimindeki otomobille Orhan Erdoğan yönetimindeki tarım aracı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen tarım aracındaki Orhan Erdoğan ile 79 yaşındaki eşi Sevim Erdoğan ağır, diğer araçta bulunan 3’ü çocuk 5 kişi ise hafif yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Çay Devlet Hastanesi’ne götürüldü .Durumu ağır olan Orhan Erdoğan, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Orhan Erdoğan sosyal mesafe kurallarına uyularak Çay Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Sevim Erdoğan’ın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.