Tahran'da patlama!

Patlamanın etkisityle 13 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu bilgisi paylaşıldı.

Tahran'da patlama!

İran’da başkent Tahran’da bulunan bir klinikte patlama meydana geldi. Patlamada 13 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

İran devlet televizyonunun aktardığı habere göre Tahran’daki Şeriati Caddesi’nde bulunan bir klinikte akşam saatlerinde patlama meydana geldi.

Olay yerine ambulans ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiği aktarılırken; patlamanın etkisityle 13 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu bilgisi paylaşıldı.

Fars Haber Ajansı‘na göre, olay binanın zemin katındaki bir oksijen tüpünün patlamasıyla meydana geldi. İtfaiye ekipleri çıkan yangını kontrol altına aldı.

Güncelleme:

Tahran Acil Servis Kurumu Başkanı Peyami Saberyan, Tahran’ın Şeriati Caddesi’nde bulunan klinikte meydana gelen patlamada 17 kişinin hayatını kaybettiğini ve 6 kişinin yaralandığı açıkladı. Saberyan, yaralıların Tecriş Hastanesi’nde tedavi altına alındığını ifade etti.

Tahran Vali Yardımcısı Hamid Rıza Guderzi ise yaptığı açıklamada, patlamaya klinikte gerçekleşen gaz kaçağının sebep olduğunu açıkladı.