Polis, savcı, MİT bulamadı ama o 'tespit' etti!

AKP'li yazar Özışık, camilerden Çav Bella Marşı'nı çaldıranların hangi partiden olduğunun "tespit" edildiğini öne sürdü.

Polis, savcı, MİT bulamadı ama o 'tespit' etti!

İzmir’de camilerin merkezi ezan sistemine girilerek hoparlörlerinden Çav Bella Marşı çalınmasıyla ilgili başlatılan soruşturmada “fail”lerle ilgili henüz bir gelişme olmadı. Ancak Işıkçılar cemaatinin yayın organı ve AKP’ye yakınlığıyla bilinen Türkiye Gazetesi, faillerin kimliğini eliyle koymuş gibi buldu.

Gazetenin yazarlarından Süleyman Özışık, bugün kaleme aldığı ‘Tanrı Uludur’dan Çav Bella’ya!” başlıklı yazısının daha başında, Çav Bella Marşı’nı camilerden dinleten kişi ya da kişilerin CHP’li olduğunu tespit edildiğini öne sürdü. Yandaş yazar, herhangi bir kanıt ya da resmi kaynağa da dayandırmadığı iddiasını şu ifadelerle köşesine taşıdı:

“CHP’li olduğu tespit edilen ve zaten eylemleri CHP’liler tarafından desteklenen birileri, merkezî sisteme sızarak İzmir’in minarelerinden İtalyan Çav Bella şarkısını şehre dinletmiş.
CHP zihniyetinin olduğu bir ülkede camileri bu kadar boş bırakmamak gerektiğini çok acı bir şekilde tecrübe ettik bu sayede…
İzmir’in adını kirleten bu inanç düşmanlarına eminim ki en iyi tepkiyi İzmir insanı verecektir.”