Soylu 'insanlık görevi'nde: Bugünden sonra Saygı Öztürk'ü muhattap alan namussuzluğa ortaktır

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP'li Bahar Ayvazoğlu'yla evliliğinden sonra kariyeri hızla yükselişe geçen Ali Ayvazoğlu'nu gündeme taşıyan gazeteci Saygı Öztürk'ü hedef aldı.

Soylu 'insanlık görevi'nde: Bugünden sonra Saygı Öztürk'ü muhattap alan namussuzluğa ortaktır

Trabzon’da belediyede işçi kadrosunda işe başlayan Ali Ayvazoğlu’nun AKP’li milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile evlenmesinin ardından hızla yükselişe geçip sonunda Ankara Kültür ve Turizm Müdürlüğüne ulaşan kariyeri gündem olmuştu.

Konu bugün Saygı Öztürk imzasıyla Sözcü Gazetesi’nde de haber oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Twitter hesabından haber nedeniyle Saygı Öztürk’ü hedef alan skandal bir paylaşımda bulundu.

“İnsanlık görevimi yapıyorum” diyen Soylu, Ayvazoğlu çiftini “Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı” diyerek sahiplenirken, Saygı Öztürk’ü ise “Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadeleriyle hedef aldı.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde işçi olarak görev yaparken henüz bir yıllık memuriyeti bile dolmadan Trabzon Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilmişti.