Sosyalist Cumhuriyet gazetesi dijital olarak yayımlandı

Sosyalist Cumhuriyet'in 163. sayısı "Koronavirüs salgınına ve ekonomik krize karşı toplumcu reçete" manşeti ile dijital olarak yayımlandı.

Sosyalist Cumhuriyet gazetesi dijital olarak yayımlandı

Haftalık Sosyalist Cumhuriyet gazetesi, koronavirüs salgını nedeniyle dijital olarak yayınlandı.

Türkiye Komünist Hareketi’nin (TKH) haftalık yayını Sosyalist Cumhuriyet, gündemdeki koronavirüs kapağıyla çıktı. TKH, haftaiçinde koronavirüs salgınına karşı 14 maddelik ‘Toplumcu Reçete’ açıklamıştı.

“Koronavirüs salgınına ve ekonomik krize karşı toplumcu reçete” manşeti ile yayımlanan gazetenin gündemini bir halk sağlığı sorunu olan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını oluşturuyor.

“Kapitalizmin çöküşü” başlıklı Pusula’da, Vedat Altan imzalı “Felaket virüs değil kapitalizm kaynaklı”, İlker Demirer imzalı “Kapitalizm: Ayrıntılarda tıkanan sistem”, Ali Ateş imzalı “Bireysel kurtuluş mu toplumsal kurtuluş mu?: Kapitalizm insana düşman” ve Fuat Beşiroğlu imzalı “Kapitalizmin patlayan balonu ve toplumcu sağlık” yazıları yer alıyor.

Sosyalist Gelecek’in de yer aldığı 163. sayı http://tkh.org.tr/sosyalist-cumhuriyet/sosyalist-cumhuriyet-163-sayi adresinden okunabilir.