Şişli Belediyesi'nden operasyon açıklaması

Şişli Belediye Başkanı CHP'li Muammer Keskin sosyal medya hesabından operasyonu değerlendirdi.

Şişli Belediyesi'nden operasyon açıklaması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da eş zamanlı operasyonlar düzenlenmişti. Operasyon kapsamında aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı da olan 25 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, ‘PKK/KCK’ adına faaliyette bulundukları iddiasıyla 25 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı ilçelerde 28 adrese düzenledikleri eş zamanlı operasyonda, aralarında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un da bulunduğu 19 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Şişli Belediye Başkanı CHP’li Muammer Keskin sosyal medya hesabından operasyonu değerlendirdi.

Keskin şunları yazdı:

“Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan sayın Cihan Yavuz; belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyla sürdüren başkan yardımcımızdır.

Toplumcu belediyecilik çizgisinden önemli işlere imza atan Şişli Belediyesi yönetimi ve çalışanları bu yönde sürdürmeye devam etmektedir.

Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız ve çizgimizden sapmadan ben ve tüm beleiye çalışanlarım Şişli’li komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz. “