Sen misin klipte "Bilal'e anlatır gibi" diyen: Rapçi Rota gözaltına alındı

Çektiği video klipte "Bilal'e anlatır gibi..." diyen Rota ismiyle bilinen rapçi Bulut Alpman, evinden gözaltına alındı.

Sen misin klipte

Ünlü rapçi Rota’nın evine gece yarısı polis baskını yapıldı. Bulut Alpman’ın kişisel Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde polisler, “Aç aç kapıyı, kıracağız yoksa” diyerek kapıya vuruyor. Polislerin sözlerine karşılık Alpman’ın ise, “Kalbimi kırıyorsun, açamam” dediği ve güldüğü, arkadan gelen seslerde ise, “Bilal çağırmıştır, Bilal” denildiği duyuluyor.

Rapçi Bulut Alpman’ın, yeni şarkısı “Ağla”daki sözleri ve klibiyle gözaltına alındığı belirtiliyor. Alpman, Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan maskesi ile İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı önünde çektiği sahnede, “Bilal’e anlatır gibi anlatcam sizlere çocuk” sözlerine yer vermişti.

Rota, geçtiğimiz yıl da bir süre tutuklu kalmıştı.

SAVCILIKTAN YALANLAMA

Başsavcılık’tan yapılan açıklamada “Kamuoyunda “Rota” ismiyle bilinen B. Alpman isimli kişi hakkında herhangi bir gözaltı kararı ya da uygulaması söz konusu değildir. Gözaltı iddiasıyla ilgili yayın ve paylaşımlar gerçek dışıdır.” denildi.

Başsavcılık açıklamasında “Bugün tarihi itibariyle bazı gazete ve haber siteleri ile bir kısım sosyal medya hesaplarında yer alan “Ünlü rapçi Rota’ya Bilal Erdoğan gözaltısı!” şeklindeki gerçeğe aykırı yayın ve sosyal medya paylaşımları ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca bu açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.” denildi.

Açıklamada, “Kamuoyunda “Rota” ismiyle bilinen B. Alpman isimli kişi hakkında herhangi bir gözaltı kararı ya da uygulaması söz konusu değildir. Gözaltı iddiasıyla ilgili yayın ve paylaşımlar gerçek dışıdır.” ifadelerine yer verildi.