Sedat Peker Berat Albayrak'tan kaçmış

Organize suç örgütü lideri Peker, Bakan Berat Albayrak'ın kendisi için "Sakın yurtdışına çıkmasına izin vermeyin, gözaltına alın" diye talimat verdiğini öne sürdü.

Sedat Peker Berat Albayrak'tan kaçmış

AKP’ye desteğiyle bilinen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yurtdışına çıkışının nedenini anlatırken Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’la ilgili ilginç iddialarda bulundu.

Sosyal medya hesabından bir video ile yaptığı konuşmasında Peker, kendisi hakkında bir suç dosyası hazırlandığını öğrendiğini belirtirken, yurt dışına çıkışı öncesi de Bakan Albayrak’ın kendisi için “Sakın yurtdışına çıkmasına izin vermeyin, gözaltına alın” dediğini öğrendiğini açıkladı.

Peker, “Artık kafamın içinde bütün her şey netleşti. Kesinlikle Berat Bey beni mahvetmek, yok etmek istiyor” diye konuştu.

Albayrak’la ilgili kendisi için “Şunu yapacak, bunu yapacak” şeklinde söylentilerin durmak bilmemesi üzerine yapacağı en iyi şeyin yurtdışına çıkmak olduğuna karar verdiğini söyleyen Peker, “İki gün sonra dönecekmişim gibi kayıtlar tutuldu. Ancak samimiyetle söylüyorum ki içimdeki düşünce geri dönmemekti ve geri de dönmedim.” dedi.