Saray fotoğraflarına AKP açıklaması: Herkes hava alacak yer ararken o yine mesaide

Erdoğan, sosyal medya hesabından Ankara'da çalışmalarına devam ettiğini belirten fotoğraflar paylaştı, AKP'li vekil ve parti yöneticileri "övgü" yarışına girdi.

Saray fotoğraflarına AKP açıklaması: Herkes hava alacak yer ararken o yine mesaide

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 buçuk ay İstanbul’dan çalışmalarını yürüten AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 6 gün önce Ankara’ya döndü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çalışmalarını sürdüren Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara’da mesaiye devam” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın paylaşımında, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda çekilen fotoğrafları da yer aldı.

Erdoğan’a bağlılıklarını göstermek için fırsat kollayan AKP’li vekiller ve parti yöneticileri de sözkonusu fotoğraflardan sonra doğan imkanı kaçırmadı ve “Erdoğan’ın ne kadar çok çalıştığını” öne sürdükleri yorumlarla alıntılayıp paylaştı. Bunlardan biri olan AKP Gençlik Kolları İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Alpay Gökçe ise Erdoğan’ın 1150 odalı saraydaki “mesai”sini “Üstünde tebdil-i kıyafet, herkes gidecek hava alacak yer ararken o yine mesaide. Bir kere empati yapanın bu adama düşman olmasına imkan yok. Sevmeyebilirsiniz, ama düşman olmamalısınız…” diyerek yorumladı.