Salihli'de Covid-19 şüphesiyle hastaneye kaldırılan bir kişi intihar etti

Manisa'nin Salihli ilçesinde özel bir bakım evinde kalmakta olan R.Ç. isimli vatandaş, yüksek ateş sebebiyle Devlet Hastanesi'nde gözlem altına alındığı sırada pencereden atlayarak intihar etti.

Salihli'de Covid-19 şüphesiyle hastaneye kaldırılan bir kişi intihar etti

Manisa’nin Salihli ilçesinde özel bir bakım evinde kalmakta olan R.Ç. (67) isimli vatandaş, sabah saatlerinde kaldırıldığı Devlet Hastanesi’nde koronavirüs şüphesi ile gözlem altına alındı.

Yüksek ateş sebebiyle hastaneye kaldırılan R.Ç., gözlem altında tutulurken kaldığı 3. kattaki odanın penceresinden atladı. Yere düşerek ağır şekilde yaralanan R.Ç, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Manisa Valiliğinden olaya ilişkin şu açıklama yapıldı:

“İlimiz Salihli İlçesinde özel bir bakımevinde kalmakta olan, böbrek yetmezliği sebebiyle tedavi gören 1953 doğumlu R.Ç isimli vatandaşımız, diyaliz sonrası ateşinin yükselmesi sonucu 21.04.2020 günü Salihli Devlet Hastanesinde Covid-19 şüphesi ile gözlem altına alınmış, hastaya yapılan Covid-19 testi negatif çıkmıştır. Hasta, 24.04.2020 günü saat 08:55 sıralarında oda penceresinden atlayarak yüksekten düşmesi neticesinde ağır yaralanmış, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştır.”