Sağlık Bakanı bu görüntüleri de eleştirecek mi?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Ayasofya çevresinde oluşan görüntüler için ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

Sağlık Bakanı bu görüntüleri de eleştirecek mi?

Bugün Ayasofya kılınacak Cuma namazı ile ibadete açılırken, Ayasofya çevresinde yoğun kalabalıklar oluştu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, Ayasofya çevresinde oluşan görüntüler için ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

Kutlamalar ve etkinliklerde oluşan kalabalıkları eleştiren Koca, sosyal medya hesabından o anlara ait görüntüleri paylaşmıştı. Koca, Erzurumspor taraftarlarının şampiyonluk kutlamaları üzerine “Erzurumspor- Koronavirüs karşılaşması başladı. Taraftarı, kalabalık olay yerinden centilmence çekilmeye davet ediyorum” demişti.

Koca ayrıca Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasının final programında oluşan kalabalığı eleştirmiş, “SURVIVOR 2020 FİNAL programında, COVID-19 tedbirlerine uyulmaması tepkilere yol açtı. Tepkiler haklı. Düğün yeri, pazar yeri, dolmuş yeri uyarılarına show amaçlı ortamlar çok daha fazla dâhil. Tedbirlere uymayan hayranlarla ünlüler, gözden biraz izole olmalı” ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Koca’nın bugün Cuma namazı ile ibadete açılacak Ayasofya çevresinde oluşan kalabalık için ne söyleyeceği merak konusu oldu.

Bakalım Bakan Koca bu görüntüleri de eleştirecek mi?