Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldı: Aile yapısına atılan bombadır

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Ebru Asiltürk, İstanbul Sözleşmesi'nin büyük tehdit ve tehlike içerdiğini iddia ederek " Oluşan tahribatın farkına “yıllar sonra” varan hükümet, artık bu konuyu tartıştırmak, müzakere ettirmekten daha fazlasını yapmalıdır. Sözleşmenin “feshedilmesi” yapılacak tek çözümdür." dedi.

Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı İstanbul Sözleşmesi'ni hedef aldı: Aile yapısına atılan bombadır

Uzunca bir süredir gericilerin hedefinde olan İstanbul Sözleşmesi’ne bir ‘yorum’ da Saadet Partisi’nden geldi. Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Ebru Asiltürk,  Milli Gazete’deki “İstanbul Sözleşmesi aile yapımıza atılan bombadır” başlıklı köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Sözleşmesi için “Anayasanın 41. maddesi ile “aile birliğini korumak, huzur ve refahını artırmak ve bu konuda gerekli tedbirleri almak” devlete, vazife olarak yüklenmiş iken, imzalanan İstanbul Sözleşmesi ile ailenin maddi ve manevi bütünlüğünün tehlikeye düşürüldüğü artık “gün” gibi açıktır…”

Ebru Asiltürk, İstanbul Sözleşmesi’nin büyük tehdit ve tehlike içerdiğini iddia ederek ” Oluşan tahribatın farkına “yıllar sonra” varan hükümet, artık bu konuyu tartıştırmak, müzakere ettirmekten daha fazlasını yapmalıdır. Sözleşmenin “feshedilmesi” yapılacak tek çözümdür.” diye yazdı.