Rize'de 22 yaşındaki genç intihar etti

Rize’de uzun süredir işşiz olduğu iddia edilen 22 yaşındaki bir genç sahilde kafasına sıktığı silahla intihar etti. Gencin yanında "Ben size layık bir evlat olamadım” yazılı bir mektup bulundu.

Rize'de 22 yaşındaki genç intihar etti

Rize’de İslampaşa mahallesi sahilinde yürüyüşe çıkan 2 genç deniz kenarında hareketsiz halde yatan birini görünce polise bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini ve cesedin 22 yaşındaki Selmani Köroğlu isimli gence ait olduğunu belirledi.

Köroğlu’nun deniz kenarında silahla kafasına sıktığı kurşunla intihar ettiği belirlenirken, cansız bedeninin yanında “Ben size layık bir evlat olamadım” yazılı mektup bulundu.

Cumhuriyet Savcısının olay yerine yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsi için bölgeden kaldırıldı.

Köroğlu’nun yakın arkadaşı Yılmaz Civelek Facebook hesabından, “Yaktın bizi be kardeşim. Selmani Köroğlu sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle sahil kenarında ölü bulundu. Yıktın bizi da kardeşim Allah taksiratını affetsin inşallah başımız sağ olsun.” diye yazdı.


Yılmaz Civelek’in Facebook mesajının altına yüzlerce cevap geldi. O mesajlardan birinde yazılanlar korkuttu. Cengiz Çiçek  şu yorumu yaptı:

ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah kardeşim
Bi konuya değinmeden edemiyecem. bu kardeşimize üzülen akrabalar arkadaşlar üzülmeyin dua etseniz kafi. Çünkü bu kardeşim bu tercihi yapmazsa sorunlarını anlatsa maddi manevi talebi olsa emin olunla alay edilecek ötekileştirilecekti
Şimdi intihar etti ya herkes üzülür herkes vicdanlı herkes merhametli. Bu sorun başımda da var çünkü birebir yaşıyorum
Kimse ne arıyor ne soruyor bayramımı bile kutlamadılar
2 bebeğim var yoksa sonum bu kardeşim gibiydi
Ondan sonra bütün akrabalarim eşim dostum arkamdan ah vah çok iyi adamdı. Hep aynı şeyler
Ne desem boş giden 22 yaşında gencecik bir kardeşim ALLAH rahmet etsin canım kardeşim.