Rıdvan Dilmen 'dertli': Dünya gündemiyle uğraşan Beyefendi'yi her karara alet ediyorlar

Yandaş spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Alınan her karara dünya gündemiyle uğraşan devlet başkanının ismini alet ediyorlar." dedi, Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le ilgili yaşadığı bir olayı örnek olarak anlattı.

Rıdvan Dilmen 'dertli': Dünya gündemiyle uğraşan Beyefendi'yi her karara alet ediyorlar

16 Nisan Başkanlık referandumu sırasında ‘Evet’ kampanyası yapmasıyla hatırlanan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, futbolda alınan her kararın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la ilişkilendirildiğini iddia etti, örnek vererek durumdan yakındı.

NTV’de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Dilmen, “Türkiye’de kulüplerimiz ve futbol federasyonumuz alınan her karara dünya gündemiyle uğraşan devlet başkanının ismini alet ediyorlar.” dedi. Sunucu Murat Kosova’nın “Algı sürekli oraya gidiyor” diyerek araya girmesi üzerine Dilmen bunu da “Beyefendi öyle söyledi” diyerek onayladı.

Dilmen daha sonra da konuya örnek olarak Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’le ilgili ilginç bir iddiayı anlattı. “Bir gün bir olay yaşadım fıkra gibi biliyor musun?” diyerek söze başlayan Dilmen “Caner Erkin bir gün beni aradı. ‘Ya Cumhurbaşkanımız beni seviyor biliyordum.’ dedi. ‘Hayırdır bir şey mi oldu?’ dedim. ‘6 maç ceza verilmesini cumhurbaşkanımız istemiş’ dedi. Bak ilk kez açıklıyorum bunu. ‘Oğlum saçmalama senin ceza aldığından haberi yoktur’ dedim” ifadelerini kullandı. Konuyu Erdoğan’la görüşmesi sırasında açtığını belirten Dilmen, Erdoğan’ın “Hangi Caner? Ne olmuş ona?” dediğini söyledi ve konudan bihaber olduğunu ileri sürdü.