Resmi binaya asılan AKP pankartı nedeniyle görevinden alındı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde AKP İlçe Kadın Kolları Kongresi'nin, ilçe tarım ve orman müdürlüğü binasında yapılması ve binaya AKP amblemiyle birlikte ilçe başkanının adının yazıldığı pankart asılmasıyla ilgili soruşturma sonucunda 14 yıldır Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü yapan Ali Özdemir görevden uzaklaştırıldı.

Resmi binaya asılan AKP pankartı nedeniyle görevinden alındı

İzmir Seferihisar’da tepki çeken olay geçen ekim ayında yaşandı. AKP Kadın Kolları ilçe kongresi için İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasındaki salon belirlendi. Kongrenin yapılacağı gün, salonun bulunduğu il müdürlüğü binasının girişine, AKP amblemi ve AKP İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın isminin yer aldığı “Hoşgeldiniz” yazılı pankart asıldı. Bir kamu binasına asılan bu siyasi parti pankartı, İzmir’de tartışma yarattı.

ANKA‘nın haberine göre, olayla ilgili başlatılan soruşturma önceki gün tamamlanırken, 14 yıldır Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü koltuğunda oturan Ali Özdemir görevden uzaklaştırıldı.

Diğer yandan, Ali Özdemir’in salonun tahsisiyle ilgili Seferihisar Kaymakamlığı’ndan gelen yazıyı işleme aldığı ve kongrenin yapıldığı gün de Gümüldür’de denetimde olduğu ileri sürüldü.