Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden 3 öğretim üyesi TÜBİTAK Kurul Üyeliğine atandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin ve 2 öğretim üyesi TÜBİTAK Kurul Üyeliğine atandı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden 3 öğretim üyesi TÜBİTAK Kurul Üyeliğine atandı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, üniversitenin üç öğretim üyesinin TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığına (BİDEB) getirildiği duyuruldu.

Üniversiteden yapılan açıklama şöyle:

“Ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile Milli Teknoloji Hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla destekleyici, teşvik edici programlar ve etkinlikler yürüten TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) Danışma Kurulu üyeliğine, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve BAP Koordinatörü Prof. Dr. Göktuğ DALGIÇ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cengiz YANIKLAR seçildi.

Öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, yeni görevlerinin, kendileri, Üniversitemiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz”