CHP-YAE ittifakına doğru

CHP-YAE ittifakına doğru

01-02-2020 08:59

Yıllardır CHP eleştirisi üzerine kendi kimliklerini var eden liberallerin CHP ile buluşması CHP’nin mi yoksa liberallerin mi geri adımı? Pusula'nın bu haftaki sayısında bu konuyu ele almaya çalıştık.

CHP’nin T24 yazarlarıyla buluşması Yetmez Ama Evet tartışmasını bir kez daha alevlendirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun YAE’cilerin sembol isimleriyle buluşması kimin nedamet getirdiği sorusunu da sorduruyor.

Yıllardır CHP eleştirisi üzerine kendi kimliklerini var eden liberallerin CHP ile buluşması CHP’nin mi yoksa liberallerin mi geri adımı? Pusula’nın bu haftaki sayısında bu konuyu ele almaya çalıştık. CHP’nin sağa kayışının bir örneği de işte bu buluşma oldu.

İlk yazımız Ali Ateş tarafından yazıldı ve İdris Küçükömer bugünleri görseydi… başlığını taşıyor. İkinci yazımız Hanife Şahan tarafından kaleme alınanAbant’tan CHP’ye YAE yolculuğu başlığını taşıyan değerlendirme. Nevzat Kalenderoğlu tarafından kaleme alınan ‘Yetmez ama Evet’ yeniden: Yetinmeyi vaaz edenlerde üçüncü perde başlıklı yazı dosyamızın üçüncü yazısı. Son yazımız ise Alev Doğan tarafından ‘Yetmez ama evet’çi olmanın dayanılmaz sorumsuzluğu başlığıyla yazıldı.

İyi okumalar…