Olay TV patronu: Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış?

Son dönemde 'transfer' haberleri ile gündeme gelen Olay TV'nin patronu kanalla ilgili merakları giderdi.

Olay TV patronu: Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış?

Son dönemde ‘transfer’ haberleri ile gündeme gelen Olay TV’nin patronu kanalla ilgili merakları giderdi.

Olay TV patronu Cavit Çağlar, kanalın İmamoğlu ile ilişkisinin olmadığını ifade etmek isterken; “Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış?” diye sordu. Çağlar, “Yakınsam Tayyip Erdoğan’a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim.” açıklamasını da yaptı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Olay TV’nin sahibi Cavit Çağlar’la yaptığı görüşmeyi aktardı.

Işık paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Az önce Cavit Çağlar’la Olay Tv hakkında konuştum, ‘Gelen iş taleplerini karşılayamadığım için önce benim değil dedim. Ticaret gazetesine bak %100 benim, Ekrem İmamoğlu ile filan ne alakası var?

Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış? Yakınsam Tayyip Erdoğan’a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim. Gelen arkadaşlar kendi siyasi görüşlerini değil objektif olarak haberciliklerini ekrana taşıtacak. Yandaşlığa da muhalifliğe de ihtiyacım yok.

Devletle hiçbir ticaretim yok TMSF’ye varolan borcumun 2 katını ödedim. Medyada yeni değilim 30 senedir bu işi yapıyorum. Olay gazetesi bugün tüm gazetelerden çok satıyor. Televizyonu NTV’nin ilk zamanları gibi olacak. Bu kanal ticari olarak da zarar etmeyecek’ dedi.”