Öğretim görevlisi kütüphanenin girişinde ölü bulundu

Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde çalışan bir öğretim görevlisi, görev yaptığı kütüphanenin girişindeki merdivenlerin yanında ölü bulundu.

Öğretim görevlisi kütüphanenin girişinde ölü bulundu

Konya Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüsü içerisinde bulunan Prof. Dr. Erol Güngör Kütüphanesi’nde Kataloglama ve Sınıflama Hizmetinde Öğretim Görevlisi olan 50 yaşındaki Ahmet Acar’ın, sabah mesaiye gelen arkadaşları tarafından kütüphane merdivenlerinin yanında cansız bedeni bulundu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Acar’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, olay yerine polis ekipleri de sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptığı ilk bulgularda herhangi bir darp izine ve kesici alet emaresine rastlanmadı.

Yapılan araştırmada, Bosna Hersek Mahallesi’nde ikamet eden Öğretim Görevlisi Ahmet Acar’ın spor maksadıyla zaman zaman üniversiteye yürüyüş yaparak geldiği öğrenildi. Son mesaisine de yaklaşık 25 dakika yürüyerek giden Ahmet Acar’ın mesaiye başlamadan kütüphane önünde bir süre dinlendiği güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

İHA’nın haberine göre, Acar’ın dinlendiği sırada rahatsızlanıp yaklaşık bir buçuk metre yükseklikten merdivenlerin yanına düştüğü ve olay yerinde hayatını kaybettiği saptandı. Polisin incelemelerinin ardından Ahmet Acar’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Numune Hastanesine kaldırıldı.