Oğlu 'yanlışlıkla' öldürülmüştü: Polisler 10 metre ötedeydi, hepsi kaçtı

Emre Tyler Mays'ın annesi Figen Mays, cenazede yaptığı açıklamada "Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi" dedi.

Oğlu 'yanlışlıkla' öldürülmüştü: Polisler 10 metre ötedeydi, hepsi kaçtı

İstanbul’da Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’nde ambulanstan inen 17 yaşındaki Emre Tyler Mays’ı “husumet duyduğu kişiye benzettiği” iddiasıyla bıçaklayıp öldüren Akın K.’nin tutuklanmasının ardından, hayatını kaybeden gencin ailesinden çarpıcı açıklamalar geldi.

DHA‘da yer alan habere göre, Yeniköy Yeni Camii’nde düzenlenen törende konuşan anne Figen Mays, “Oğlum düştü burnunu kırdı, biz de ambulansı çağırdık. Sigortamız var dememize rağmen bizi Şişli Etfal’in önüne getirdi. Şişli Etfal’in önünde daha inmeye fırsat olmadan bir saldırgan geldi ve oğluma saldırdı. Adamın suratına baktığım zaman ‘bu deli’ dedim. Şiddet olaylarına son verecek bir şey yapılması lazım. Polislerin hepsi kaçtı. Bütün polislerden şikayetçiyim. Oğlan tek başınaydı. Polisler 10 metre ötedeydi. O polislerin hepsi de bulunup cezalandırılmalı. Polis bizi koruyamadı” dedi.

BİR POLİS MEMURU AÇIĞA ALINDI

Öte yandan olayla ilgili polis memuru O.C. açığa alındı. Polis memurunun olayda ihmali olup olmadığı araştırılıyor.