Ödülünü TTB'ye adayan Rutkay Aziz, MHP'nin hedefinde

MHP'nin bu kez hedefindeki isim, Altın Koza Film Festivali'nde aldığı Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü TTB'ye ve sağlık emekçilerine adayan usta oyuncu Rutkay Aziz oldu.

Ödülünü TTB'ye adayan Rutkay Aziz, MHP'nin hedefinde

Altın Koza Film Festivali’nde Yaşam Boyu Onur Ödülü alan usta oyuncu Rutkay Aziz, ödülünü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve iktidar yandaşları tarafından hedef gösterilen Türk Tabipleri Birliği’ne (TTB) ve tüm sağlık emekçilerine adadı.

Törende ödülünü aldıktan sonra konuşma yapan Rutkay Aziz, “Onur ödülü… Ben bu ödülü, son derecede onurlu ve ilkeli bir biçimde emek veren Türk Tabipleri Birliği’ne hediye edeceğim. Bu hafta içinde sizlerin de selamlarınızı ve alkışlarınızı göndererek onları selamlayacağım. Hem sağlık emekçilerini hem de tabipleri. Tekrar tekrar sağ olun.” ifadelerini kullandı.

 

MHP’DEN TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ödülünü TTB’ye adayan Rutkay Aziz’i de hedef aldı.

MHP’li Yönter, TTB’nin sosyal medya hesabından Rutkay Aziz’e teşekkür ettiği ve #İyikiTTBvar hastagiyle yaptığı paylaşımını alıntılayıp şu ifadeleri kullandı:

“Bozacının şahidi şiracıdır! Rutkay Aziz’in aldığı onur ödülü kocaman bir muamma…Üstelik mezkur ödülünü Tabipler Birliğine adamış…Sanıyorum Liderimize tarizle nispet yapıyor! Yani halt ediyor, kendini kandırıyor! Bitmediler gitti! Rutkay Bey onur devredilmez. TTB kapatılsın…” açıklamasında bulundu.