Nagehan Alçı'yı çıldırtan sözler: Kabul etmiyorum, bu iğrenç ses susarsa...

Canlı yayındaki tartışma programında CHP'li Gürsel Erol ile Nagehan Alçı arasında 'FETÖ' tartışması çıktı.

Nagehan Alçı'yı çıldırtan sözler: Kabul etmiyorum, bu iğrenç ses susarsa...

Habertürk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programı, hayli ateşli bir tartışmaların yaşandığı anlara sahne oldu.

Programın konuklarından Nagehan Alçı’nın, 17/25 Aralık sonrası için CHP’yi hedef alması ve ‘FETÖ’cülükle itham etmesinin ardından CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Alçı ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçmişte ‘FETÖ’ye övgüler düzdüğü sözlerini hatırlattı.

CHP’li Erol, Alçı’ya yönelik “TSK çökertildi. O zaman FETÖ’yü methedenler methiye yazanlar… Bu kadar basit mi? O gün Zekeriya Öz’ün heykeli dikilmeli diyenler bugün bunları konuşamaz. O Darbecileri televizyonlarda mehteden CHP’li vekiller miydi? Bu ülkeyi bu hale getirdiniz. Günün konjoktürüne göre kaleminizi kullandınız. O insanların ölümlerini seyrettiniz. Bunun bedelini kim ödeyecek. O gün kalemini satanlar, o gün savcıları methedenler ödeyecek. O aşağılık FETÖ terör örgütü genç beyinleri kirletti. Dün öyle, bugün böyle zeytin yağı gibi üste çık.” ifadelerini kullandı.

Erol’un bu sözleri karşısında çok sinirlendiği görülen Nagehan Alçı, Erol’a, “Kabul etmiyorum”, “Bağırarak haklı olamazsınız”, “Sizinle muhattap olamam”, “Çok çirkin” gibi ifadelerle yanıt vermeye çalıştı. Erol’un sözlerinin durmaması üzerine Alçı, müdahale etmesi için sunucu Didem Arslan’a dönüp  “Bu iğrenç ses susarsa…” gibi çirkin bir ifadeye de başvurdu.