MNG Kargo kuryesinden kadına taciz

Evine teslimat getiren MNG Kargo kuryesinin tacizine maruz kalan kadın, yaşadığı olayı sosyal medya hesabından duyurdu.

MNG Kargo kuryesinden kadına taciz

Güneş Ekin Sarıtaş isimli kadın MNG Kargo kuryesi tarafından tacize maruz kaldığını açıkladı. Sarıtaş yaşadığı tacizi sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadeleri kullanarak duyurdu:

“Dün evime teslimat getiren @mngkargo kuryesi bugün bana instagramdan beni hatırladın mı? Kapıyı açtınız aklım gitti gibi mesajlar attı. Ev adresimi dairesine kadar bilen bir insanın attığı bu tip mesajlar oldukça tedirgin edici”

Maruz bırakıldığı taciz olayının ardından kuryeye kendisini şikayet edeceğini söyleyen Sarıtaş, “Kendisini şikayet edeceğimi söylediğimde ise beğendiğini söylemek istediğini ve kötü niyeti olmadığını söyledi. Tarafıma gelen paket üzerinden ismimi alıp instagramdan bulup sonrasında da bu tip mesajlar atmak iyi niyetli bir durum olamaz.” dedi.

Tacize uğradığını duyurmasının ardından MNG Kargo tarafından kendisine ulaşıldığını dile getiren Sarıtaş, şu ifadeleri kullandı:

“Tarafıma MNG Kargo tarafından ulaşıldı. Konuyla ilgili üzüntülerini ve ilgileneceklerini bildirdiler. Burada tacizciyi savunan insanların aksine kargo şirketi kendi çalışanın hatasını anlayıp özür diliyor.”