MHP'li Enginyurt: Kadın katilleri, çocuk tecavüzcüleri hepsi CHP sayesinde hapisten çıkacak

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Ceza İnfaz Yasası’na ilişkin, “CHP, Anayasa Mahkemesi’ne giderek ‘eşit adalet’, ‘eşit infaz’ diyerek göreceksiniz eğer Anayasa Mahkemesi’nden böyle bir karar alınırsa, kadın tacizcileri, kadın katilleri, çocuk tecavüzcüleri hepsi CHP sayesinde hapisten çıkacak” diye iddia etti.

MHP'li Enginyurt: Kadın katilleri, çocuk tecavüzcüleri hepsi CHP sayesinde hapisten çıkacak

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM’de kabul edilmesi ardından Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Ceza İnfaz Yasası ile ilgili CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne başvurma kararını değerlendirdi.

Enginyurt, “CHP ve İYİ Parti’ye bir şey söylemek isterim; ‘Alaaddin Çakıcı tahliye oldu, fikir suçluları, FETÖ’cüler ve PKK’lılar tahliye olmadı’ diye Anayasa Mahkemesi’ne gidiyorlar. Alaaddin Çakıcı 67 yaşında, 65 yaş indirimden faydalanarak tahliye oldu. Tahliye olmasa da 5 ay sonra hapisten çıkacaktı. Cumhur İttifakı, AK Parti ve MHP asla katilleri, mafyaları, torbacıları, kadın tacirlerini affetmemiştir, aklından bile geçirmemiştir. CHP, Anayasa Mahkemesi’ne giderek ‘eşit adalet’, ‘eşit infaz’ diyerek göreceksiniz eğer Anayasa Mahkemesi’nden böyle bir karar alınırsa, kadın tacizcileri, kadın katilleri, çocuk tecavüzcüleri hepsi CHP sayesinde hapisten çıkacak” diye konuştu.

“AĞZIMDAN ÇIKMASA İYİYDİ”

Enginyurt, Meclis Genel Kurulu’nda İP’li İbrahim Halil Oral’la yaşadığı tartışmaya ilişkin de “Sinir ve şekerin verdiği etkiyle ağzımdan istenmeyen küfürler çıktı, çıkmasa iyiydi. Bir milletvekilinin küfür etmesi doğru değil” ifadelerini kullandı.