MHP'den AKP'ye 'düşman nesil' uyarısı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, 18-25 yaş arasında "müthiş" bir AKP düşmanlığı olduğuna dikkat çekip "Bunu çözümlemeleri gerekiyor" uyarısı yaptı.

MHP'den AKP'ye 'düşman nesil' uyarısı

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gençlik içerisinde AKP’ye büyük bir düşmanlık olduğunu gördüğünü belirterek “uyarı”da bulundu.

Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalındaki programına konuk olan Enginyurt, çocuklarının kendisinin siyasi kimliğinden dışarıda bahsedip bahsetmediğine ilişkin “Siyaset o kadar hayatımızın içine işledi ki, çocuklar okullarında ve arkadaş çevrelerinde dışlanırlar diye korkuyorlar mı?” sorusuna yanıt verirken şöyle yanıt verdi:

“Bir kısım için öyle olabilir. Benim çocuklarım benimle de partimle de gurur duyuyorlar. Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımız alınmasın ama yeni nesilde bir AK Parti düşmanlığı var. Bunu görürler inşallah. Sizin program vesilesiyle dikkate alırlar umarım. 18-25 yaş arası gençlikte müthiş bir AK Parti düşmanlığı var. Bunu çözümlemeleri gerekiyor. İşte bu düşmanlık AK Partili bir siyasetçinin evladı için AK Partili olduğunu söylerken çekince yaratıyor. Bizim çocuklarımızın öyle bir sıkıntısı yok bunu göül rahatlığıyla söyleyebiliyorum. Başları dik geziyorlar.”