MHP 'şer ve belaların defi' için 41 kurban kestirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), son dönemde Türkiye genelinde yaşanan afet ve kazalara karşı, 41 hayvanı "kurban" etti.

MHP 'şer ve belaların defi' için 41 kurban kestirdi

Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenimahalle İlçe Başkanlığı, son dönemde Türkiye genelinde yaşanan afet ve kazalar nedeniyle, “şer ve belaların defi” için 41 kurban kestirdi.

Kesim için düzenlenen törene katılan MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, konuşmasında “Türkiye’de son dönemlerde yaşanan felaketlerin son bulması” umuduyla düzenlenen kurban kesiminin kabul olması dileğinde bulundu.

Çetinkaya, Elazığ ve Malatya’da deprem, Van’da çığ ve İstanbul’da uçak kazası yaşandığına dikkat çeken Çetinkaya, “Maalesef Suriye’de güvenlik güçlerimiz şehitler verdi. Allah bu acılardan bizleri muhafaza eylesin” dedi.

Şentepe Pazar Yeri’nde düzenlenen kurban kesiminde konuşan MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz ise “Ordumuzun ve güvenlik güçlerimizin ve Türk Milletinin selameti, şer ve belaların defi, kaza ve babalardan korunmamız için Yenimahalle İlçe Başkanlığı olarak kurbanlarımızı dualar eşliğinde keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” dedi.

Konuşmaların ardından 41 kurban, dualar eşliğinde kesildi.