MHP şaşırtmadı: Ben Kızılay Başkanını enkazın başında gördüm

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Kızılay merkezli 'bağış' dolandırıcılığına yanıt vermezken "Dışarıdan gazel okumak doğru değildir. Önce gidip sahayı görsünler sonra konuşsunlar. Ben Kızılay Genel Başkanını enkazın başında gördüm." dedi.

MHP şaşırtmadı: Ben Kızılay Başkanını enkazın başında gördüm

Başkentgaz’ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı’na aktardığı paralara yönelik tepkiler sürerken MHP ise tartışmalara şaşırtmayan bir destekle katıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “MHP heyeti olarak Elazığ ve Malatya’da deprem bölgesinde yaptıkları incelemelerde bir eksiklik görmediklerini, devlet ve hükümetin milletinin yanında olduğunu” söyledi.

AFAD ve Kızılay’a haksız eleştiriler yapıldığını öne sürüp, heyet olarak yaptıkları incelemelerde bir eksiklik görmediklerini belirten Yıldırım,”Kızılay ve AFAD her köye çadır ve yemek ulaştırarak vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladılar. Dışarıdan gazel okumak doğru değildir. Önce gidip sahayı görsünler sonra konuşsunlar. Ben Kızılay Genel Başkanını enkazın başında gördüm. AFAD ve Kızılay’ın ne yaptığını merak edenler varsa gidip deprem bölgesinde incelemelerde bulunsunlar” dedi.