MHP: Alaattin Çakıcı Türk Devletine büyük hizmetleri olmuş yiğit bir ülküdaşımızdır

Organize suç örgütü lideri Çakıcı için MHP'den yapılan açıklamada "Türk Devletine büyük hizmetleri olmuş yiğit ve fedakar bir Ülküdaşımızdır" denildi.

MHP: Alaattin Çakıcı Türk Devletine büyük hizmetleri olmuş yiğit bir ülküdaşımızdır

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, infaz paketinin yürürlüğe girmesinin üzerinden 24 saat geçmeden Sincan Cezaevi’nden serbest bırakılmıştı.

Çakıcı ile birlikte birçok çete liderinin de salıverildiği infaz paketinde MHP’nin beklentisinin ve rolünün büyük olduğu biliniyordu. Öyle ki Alaaddin Çakıcı’nın 2018’a kadar avukatlığını üstlendiği bilinen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın paketin de mimarlarından biri olduğu belirtiliyordu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, son dönemde Çakıcı’yla ilişkisi üzerine yapılan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Alaattin Çakıcı için “Türk Devletine büyük hizmetleri olmuş yiğit ve fedakar bir Ülküdaşımızdır” ifadelerini kullanan Yıldız, “Bazı haber siteleri şahsımla Avukat-Müvekkil ilişkisinden bahsetmektedir. Türk Milliyetçileri için Ülküdaşlık hukuku, tüm hukuki bağların üzerindedir.” dedi.