Metro Turizm şoförü 19 yaşındaki yolcuyu taciz etti!

19 yaşındaki A.C.G. isimli erkek yolcu Metro Turizm şoförünün kendisine cinsel birliktelik için para teklif ettiğini belirterek, görüntülerle birlikte şikayetçi oldu.

Metro Turizm şoförü 19 yaşındaki yolcuyu taciz etti!

Metro Turizm adı sıkça cinsel taciz skandallarına ve istismarlara karışırken, buna bir yenisi daha eklendi. Kayseri’den Çorum’a giden 19 yaşındaki A.C.G. isimli erkek yolcu Metro Turizm şoförünün cinsel tacizine uğradı. 60 yaşlarındaki şoför F.H.’nin cinsel tacizine uğrayan A.C.G., görüntülerle birlikte şikayetçi oldu.

A.C.G. isimli yolcu 12 Eylül 17:00’da Metro Turizm’in otobüsüne bindi. 35 numaralı koltuğa oturan A.C.G.’nin yanına bir süre sonra otobüsün ikinci şoförü 60 yaşlarındaki F.H. geldi. A.C.G., F.H.’ye otobüsün Çorum’a ne zaman varacağını sordu ve sohbet başladı.

F.H., A.C.G.’ye nereli olduğunu sordu, A.C.G. de Çorumlu olduğunu söyleyince, “Çorum’un adamı şort giyer mi?” ifadelerini kullandı. A.C.G., Çorum’ıun insanının mert olduğunu söyledi.

KRT’nin haberine göre; Bu konuşmadan sonra şoför F.H., yolcu A.C.G.’nin bacağını okşamaya başladı.

Daha sonra yaşananlar ise A.C.G.’nin ifadesinde şöyle kaydedildi:

Sağ eli ile şortumun üstünden cinsel organımı okşadı. “Yapma” dedim. Şahıs bu sefer ‘senin kuşun uyuyor galiba’ dedi, elini şortumun içine soktu cinsel organımla oynamaya başladı. Bana, ‘istersen oral seks yapayım sana 200 TL vereyim’ dedi. Ben olmaz deyince “o zaman sana 500 TL vereyim sen de bana bir şeyler yap” dedi. Ben de ‘olmaz’ dedim. O sırada otobüs halen hareket halindeydi. Bana “otobüs mola verince tuvalete gidelim, ya da otobüsün alt katına inelim” dedi, ‘olmaz’ dedim.

Şahıs yine ara ara şortumun üzerinden ara ara okşamaya devam ediyordu, ben ‘yapma’ dedim. O sırada aracın muavini bize doğru geldi, şahıs şarj aletimi alarak ilk oturduğu yere geçti. Muavin gitti, tekrardan şahıs etrafa baktı ve bana ait olan şarj aletini alarak iki bacağımın arasından ön koltuk arkasındaki file kısmına koydu ancak yavaş hareket etti, dirseği ile cinsel organıma dokunuyordu. Ben yine tepki gösterdim.

A.C.G.’nin yaşananlara ilişkin ifadesi şöyle: