Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a tehdit!

Eski ABB Başkanı Gökçek, Mansur Yavaş'a yönelik, "Ya kendiliğinden o mecliste yola geleceksin ya da yola getirileceksin" paylaşımında bulundu.

Melih Gökçek'ten Mansur Yavaş'a tehdit!

Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde (ABB) yaşanan tartışmalara dahil olarak sosyal medya hesbaından yaptığı paylaşımlarda Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alan tehditlerde bulundu.

ABB meclisinde süresinde sunmadığı gerekçesiyle önergesi reddedilen AKP’li Murat Köse ısrarla önergeyi okumak isteyince mikrofonu kapatıldı. AKP’liler tepkilerini masalara vurarak gösterirken, Mansur Yavaş, “Masaya çıkıp tepinin isterseniz” ifadeleri ile karşılık verdi.

ABB Başkanı Yavaş, 3 trilyon TL civarındaki yolsuzluk dosyalarını açıklayacağını söylemesi üzerine tartışmalar yaşanmış ve Cumhur İttifakı’nın meclis üyeleri salonu terk etmişti. Bunun üzerine Yavaş, bu yolsuzluk iddialarını düzenlediği basın toplantısında kamuoyuyla paylaşmıştı.

Görevinden istifa ettirilen eski başkan Gökçek ise ABB Meclisi’nde yaşanan tartışmaları gerekçe göstererek Mansur Yavaş’ı hedef aldı. Gökçek’in Mansur Yavaş’ı tehdit ettiği o paylaşımı şöyle:

“Bak Mansur, başkanlık makamında oturup despotluk yapmaya çalışıyorsun. AK Partililer arslan terbiyecisidir. Değil ki senin gibi birini terbiye etmesinler… Ya kendiliğinden o mecliste yola geleceksin ya da yola getirileceksin…”