"Maske takın" diyen doktora bıçaklı saldırı!

Pratisyen hekim, acil bölümüne tedavi için gelen kadın hastaya maske takması yönündeki ikazının ardından kadının eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

İzmir Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nde görevli pratisyen hekim, acil bölümüne tedavi için gelen kadın hastaya maske takması yönündeki ikazının ardından kadının eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi’nin Acil Travma Bölümüne “göğüs darlığı ve kalp rahatsızlığı” sebebiyle tedavi amaçlı gelen G.B.’ye müdahale eden pratisyen hekim M.B.’ye hastaya, “maske takması” konusunda ikazda bulundu. G.B.’nin de doktora, “Ateşimi ölçmeden bana maske taktırmaya çalışıyorsun” cevabını verdiği ileri sürülürken, bu sırada hastanın yanında bulunan eşi Ö.Ş., doktora önce hakaretler savurdu ve ardından sedye önünde bulunan masayı kırdıktan sonra yanında bulunan bıçak ile doktora saldırıda bulundu.

DOKTOR YARA ALMADI

Bıçaklı saldırının ardından yara almadan kurtulan doktor Musa B., polis ekiplerinden yardım istemek amacıyla “Beyaz Kod” verirken, güvenlik görevlilerince olaya müdahale edildi. Polis tarafından takviye ekip istenmesi üzerine adrese gelen ekipler tarafından G.B., Ö.Ş’i ve G.B’nin babası M.A.G., yakalanarak gözaltına alındı.