Mahir Ünal, Berat Albayrak'a destek çıktı

"Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz."

Mahir Ünal, Berat Albayrak'a destek çıktı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, dünkü döviz kurlarındaki tarihi rekor üzerine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a istifa çağrısı yapanlara sert çıktı.

Önceki günü 7,04’ten tamamlayan dolar/TL, dün güne yükselişle başlamasının ardından 7,31 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüştü. Bunun üzerine sosyal medya kullanıcıları” Berat Albayrak istifa” etiketiyle Hazine ve Maliye Bakanına tepkilerini dile getirmiş, istifasını istemişlerdi.

AKP’li Ünal ise “Sadece döviz kurları üzerinden ekonomiyi değerlendirip istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz” diyerek Albayrak’a destek çıktı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a destek vererek “Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz” diye yazdı.

Ünal sosyal medya hesabından, “Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz. Türkiye’nin önü açıktır. #BeratAlbayrakınYanındayız” paylaşımını yaptı.

Gaziantep eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar ise “Etiket açılmış, Berat Albayrak Bakanımızın istifası isteniyor, linçe maruz. Bir iki istisna hariç, AK Parti’den de ‘Reis için ölürüm’ diyenlerden de sayesinde koltuk kapanlardan da çıt yok. Yazık!” yazarak Albayrak’a desteğini açıkladı.