Maçoğlu: Kolay kolay bu yaşamı bırakmayacağız, moralimiz çok iyi

Dersim Belediye Başkanı Maçoğlu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Maçoğlu: Kolay kolay bu yaşamı bırakmayacağız, moralimiz çok iyi

Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, boğaz ağrısından sonra hastanedeki tetkikleri ve yapılan test sonuçlarına göre, kendisinde koronavirüs tespit edildiğini açıklamıştı.

Dün test sonucunu duyuran Maçoğlu, “Dün yaşadığım boğaz ağrısından sonra hastanedeki tetkiklerim ve yapılan test sonuçlarına göre Coronavirüs testi sonucum pozitif çıkmıştır. Tunceli Devlet Hastanesinde tedavi sürecim başlamıştır… En kısa zamanda haberleşmek üzere…” diye yazmıştı.

Covid-19 teşhisi konulan Dersim Belediye Başkanı Maçoğlu, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Koronavirüs teşhisi konulan Dersim Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak, “Kolay kolay bu yaşamı bırakmayacağız, bunun bilincindeyiz ve moralimiz çok iyi” diye konuştu.

Fatih Mehmet Maçoğlu, sağlık emekçilerine de teşekkür etti. Arayan herkese cevap veremediği için özür dileyen Maçoğlu, bu süreçte desteğini gösterenlere teşekkür eden Maçoğlu, “Bundan emin olabilirsiniz, kolay kolay bu yaşamı bırakmayacağız. Yaşama hakkı değerli, bunun bilinciyle hareket ediyoruz ve moralimiz çok iyi” diye konuştu.