Liseliler, Aydınlanma Okulları zoom toplantılarında buluştu!

Liselerde aydınlanma ve eşitlik mücadelesinin yegane temsilcisi Sosyalist Liselilerin düzenlediği Aydınlanma Okulları, Zoom toplantılarının ilk oturumunu tamamladı.

Liseliler, Aydınlanma Okulları zoom toplantılarında buluştu!

Liselerde devrim ve sosyalizm mücadelesi için yan yana gelen Sosyalist Liseliler, Aydınlanma Okulları Zoom toplantılarınnın ilk oturumunu tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde ülke çapında Zoom uygulaması üzerinden Aydınlanma Okulları yapacağını duyuran ve dört oturumluk bir program yayınlayan Sosyalist Liseliler, ilk oturumda ‘Karanlıklar nasıl aydınlanır?’ başlığının altında ”Sosyalizm nedir?”, ‘’Sosyalizm hayal midir?’’ sorularını yanıtlandı.

Bugün dünya ve ülkemiz ekonomik kriz, geleceksizlik ve gericilik çemberinde yaşıyor. İnsanların en temel hakları olan sağlık, barınma ve eğitim gibi hakları bu düzende karşılanamıyor. Böylesi bir dönemde sosyalizmin tüm bu sorunların çözümü olan bir seçenek olarak ülkenin geleceği olan liseli gençlik tarafından ortaya konulması çok büyük bir önem taşıyor.

Oturumlar iki haftada bir Pazar günleri saat 20.00’de yapılmaya devam edecek.

Oturumlara katılmak isteyenler için oluşturulmuş bir kayıt formu da bulunuyor. Aydınlanma Okulları’na katılmak isteyen ve Sosyalist Liseliler’in çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak isteyen liseliler 0532 201 0616 no’lu telefonla temasa geçebilir ve aşağıdaki kayıt formunu doldurabilir.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEcBxPTtOKTNshXLyDU7ion3nebTTtorxykmPypGE8JxoSyw/viewform