Kütahya Tavşanlı'da intihar eden işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı: 52 kişi karantinaya alındı

Kütahya Tavşanlı’da kendini iple asarak intihar eden kömür işçisi Nihat Ş.’nin otopsisinde Covid-19 virüsüne rastlanması üzerine aralarında sağlık ve savcılık çalışanları ile polislerin olduğu 52 kişi karantinaya alındı.

Kütahya Tavşanlı'da intihar eden işçinin koronavirüs testi pozitif çıktı: 52 kişi karantinaya alındı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan 45 yaşındaki kömür işçisi Nihat Ş., mart ayında, inşaat halindeki binasında, kendini iple asarak intihar etti. Nihat Ş.’nin cansız bedeni savcılık, polis ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Otopside Nihat Ş.’nin Covid-19 virüsü taşıdığı saptandı.

KARANTİNA SÜRELERİ DOLDU

Nihat Ş.’ye koronavirüs tedbirleriyle toprağa verilirken, Tavşanlı Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü harekete geçerek, Nihat Ş.’nin ailesi ile yakınları ve iş arkadaşları ile olaya müdahale eden savcılık, polis ve sağlık personellerinin de aralarında bulunduğu 52 kişinin evlerinde karantinaya alınmasına karar verdi.

52 kişinin 14 günlük karantina süreleri doldu. Yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. 52 kişi arasında yer alan polis, savcılık ve sağlık görevlileri, görevlerine döndü.