Köpek katliamı büyük tepki çekti: Suç duyurusu

Denizli'de köpek cesetlerinin kamyonetin arkasından uçuruma atıldığı anlar tepki çekti.

Köpek katliamı büyük tepki çekti: Suç duyurusu

Denizli’de bir kamyonetten çöplük alana köpek cesetlerinin atıldığına ilişkin bir video sosyal medyada kısa süre içinde yayıldı ve gündem haline geldi.

Hayvan hakları savunucuları aracın ve personelin Denizli Büyükşehir Belediyesi hayvan barınağına ait olduğunu öne sürdü, görüntülerin yeni çekildiğini savundu.

Denizli Hayvan Dostları Derneği Başkan Yardımcısı Bülent Gökçe köpek cesetlerinin Büyükşehir Belediyesine ait katı atık tesisine bırakıldığını söylerken Denizli Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Simga Aydoğan ise; “Görüntülerin Denizli’de çekildiğinden eminiz. Çünkü personeli tanıyoruz. Biz yıllardır bunun peşindeyiz. Birkaç ay önce bir hayvansever bize ulaşmış ve köpek cesetlerini çöplüğe attıklarını söylemişti. Bu tür şeyler olduğunu yıllardır biliyorduk. Zaman zaman dile de getiriyorduk” dedi.

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca da görüntüler üzerine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.