Komünistlerin 100. yıl programı belli oldu!

100. Yıl Özel Programında ilk olarak Tiyatro Sanatçısı, usta oyuncu Gülsen Tuncer şiir dinletisi ile izleyicinin karşısına geçecekken; ardından TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek komünistlerin 100. yılı vesilesiyle Partililere ve Parti dostlarına seslenecek.  Etkinliğin son bölümünde ise Ekrem Ataer ve Halk Korosu 'Devrim Şarkıları'nı seslendirecekler.

Komünistlerin 100. yıl programı belli oldu!

Komünistlerin 10 Eylül 1920’de kurulan Türkiye Komünist Partisi’nin 100. kuruluş yıldönümü vesilesiyle İstanbul’da düzenleyeceği etkinliğe Valilikçe yasak gelmişti.

Türkiye Komünist Hareketi’nin 13 Eylül Pazar günü Kartal’da düzenleyeceği 100. yıl etkinliği Valiliğin “halkımızın katılımının yoğun olacağı” sebep gösterilerek koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilmişti.

Komünistlerin iptal kararı sonrası 100. yıl programı belli oldu.

Buna göre TKH’liler 10 Eylül günü bir dizi ilde sokağa çıkarak 100. yıla ilişkin bildiri dağıtacaklar. Haftalık olarak düzenlenen basın toplantısında 10 Eylül akşamı 20.30’da TKH MK üyesi Kurtuluş Kılçer tarafından düzenlenecek. Akşam ise TKH Youtube kanalı üzerinden 100. Yıl Özel Programı yayınlanacak.

100. Yıl Özel Programında ilk olarak Tiyatro Sanatçısı, usta oyuncu Gülsen Tuncer şiir dinletisi ile izleyicinin karşısına geçecekken; ardından TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek komünistlerin 100. yılı vesilesiyle Partililere ve Parti dostlarına seslenecek.

Etkinliğin son bölümünde ise Ekrem Ataer ve Halk Korosu ‘Devrim Şarkıları’nı seslendirecekler.