Komünistlerden 1 Mayıs özel yayını

Komünistlerin 1 Mayıs özel yayını başladı.

Komünistlerden 1 Mayıs özel yayını

Türkiye Komünist Hareketi (TKH), bu yıl koronavirüs salgını ve sokağa çıkma yasağı eşliğinde geçen 1 Mayıs 2020’yi “Dünyayı Sosyalizm Kurtaracak” sloganı ile selamladı. TKH’nin 1 Mayıs için yapacağı özel yayın başladı.

1 Mayıs özel programına TKH Genel Başkanı Aysel Tekerek, İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası Genel Başkanı Ali Öztutan, Sınıf Tavrı Sözcüsü Kemal Parlak, İlerici Kadınlar Derneği Genel Başkanı Umut Kuruç, TKH Gençliği’nden İstanbul Üniversitesi Öğrencisi Seyhun Sarıtaş, Avukatlar Sendikası Genel Başkanı Selin Aksoy konuk olarak katılacak.

TKH’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak olan özel yayında canlı bağlantıların yanı sıra, 1 Mayıs tarihinden kesitlerin sunulduğu belgesel, aydın, sanatçı ve sendika temsilcilerinin mesajları, Sınıf Tavrı’nın ve müzisyenlerin Türkiye işçi sınıfına armağanı olan 1 Mayıs marşı ve 1 Mayıs gündemine ilişkin videolar, müzik dinletileri yer alacak.

TKH tarafılan yapılan yayın duyurusunda, “Salgından da, patronlardan da büyük olan işçi sınıfımızın 1 Mayıs Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü’nü kutlar, tüm emekçi halkımızı 1 Mayıs Özel Yayınımıza davet ederiz.” denilmişti.

İşte Komünistlerin 1 Mayıs özel yayını: