Komünistler 100. Yılında Kartal'da düzenleyeceği büyük buluşmaya hazırlanıyor

13 Eylül'de Kartal Meydanı'nda düzenlenen Komünistlerin 100. yaşına özel etkinlikte sahnede, Ekrem Ataer ve Halk Korosu, Erdal Erzincan, Mercan Erzincan, Gülsen Tuncer, Haluk Tolga İlhan ve Hilmi Yarayıcı da yer alacak.

Komünistler 100. Yılında Kartal'da düzenleyeceği büyük buluşmaya hazırlanıyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) 13 Eylül Pazar günü saat 15.00’de İstanbul Kartal Meydanı’nda Emek, Laiklik, Bağımsızlık, Sosyalizm vurgusuyla Türkiye Komünist Partisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümünü kutlamak için yurttaşlara çağrı yaptı.

Komünistlerin 100. Yıl coşkusuna birçok sanatçı ve aydın ortak oluyor. Komünistlerin 100. yaşında sahnede, Ekrem Ataer ve Halk Korosu, Türk Halk Müziği sanatçısı Erdal Erzincan ve Mercan Erzincan, Tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer, Grup Abdal’ın eski solisti ve kurucularından biri olan Halk Müziği sanatçısı Haluk Tolga İlhan, Grup Yorum’un eski solisti sanatçı Hilmi Yarayıcı yer alacak.

Salgın sebebiyle oturma düzeni ve sahne düzeninin sosyal mesafeye uygun olarak hazırlanacağının altını çizen Türkiye Komünist Hareketi’nin miting çağrısı şöyle:

https://twitter.com/komunisthareket/status/1291702070748360704

“Türkiye Komünist Partisi’nin 100. yılında, bu büyük tarihsel birikimle “Emek, Laiklik, Bağımsızlık, Sosyalizm” bayrağını yükselterek, 100. yılımızın coşkusunu hep birlikte ileriye taşımak için, bu kokuşmuş düzene karşı dünyayı sosyalizmin kurtaracağının bilinciyle ülkemizin tüm aydınlarını, yurtseverlerini, emekçilerini 13 Eylül’de Kartal Meydanı’na davet ediyoruz.”

TKH bir süre önce ilan ettiği Atılım kararları doğrultusunda Parti emektarlarını 100. Yıl Komitelerine çağırmıştı. Parti’nin 100. Yılına dair içerikleri sayfamızda bulabilirsiniz.

https://gazetemanifesto.com/kategori/100-yasindayiz