Komünistler 2 Şubat'ta yeni bir mücadele dönemini başlatıyor

Türkiye Komünist Hareketi, yeni mücadele dönemini başlatıyor. Komünistler, “Emek, laiklik, bağımsızlık ve sosyalizm için ülkenin komünist partisi yükseliyor!” buluşması için dostlarını 2 Şubat Pazar günü saat 16.00'da Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi'ne davet ediyor.

Komünistler 2 Şubat'ta yeni bir mücadele dönemini başlatıyor

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İstanbul İl Örgütü, 2 Şubat tarihinde yapacağı büyük buluşmayı duyurdu.

“Emek, laiklik, bağımsızlık ve sosyalizm için ülkenin komünist partisi yükseliyor!” başlığıyla düzenlenecek toplantı Türkiye Komünist Hareketi’nin 2020 yılına başlarken tüm dostları ile buluşacağı önemli bir etkinlik olacak.

Ülkemizde komünist hareketin temellerinin atıldığı Türkiye Komünist Partisi’nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle “100. Yıl Atılım Yılı” ilan eden Komünistler, bu toplantı ile birlikte yeni bir mücadele dönemini başlattığını duyuracak.

Parti’nin kurucusu olan ve 28-29 Ocak 1921’de Karadeniz’de katledilen Mustafa Suphi ve yoldaşlarının anılacağı toplantıda Parti’ye yeni üye olanlara rozet takma töreni de yapılacak.

100 yıldır Türkiye topraklarında büyük bir mücadele veren komünistlerin, mücadelelerini daha ileriye ve daha büyük ölçeklere taşıması için “Güçlü örgüt, büyük Parti” şiarıyla yola çıkan TKH bu toplantı ile birlikte yeni bir mücadele evresine geçecek.

Komünistler, “Emek, laiklik, bağımsızlık ve sosyalizm için ülkenin komünist partisi yükseliyor!” buluşması için dostlarını 2 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’ne davet ediyor.

https://twitter.com/komunisthareket/status/1221847838679633922