Kırklareli'de Covid-19 testi yaptırmayan şehre giremeyecek

Kırklareli Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, kente giriş yapmak isteyen vatandaşlara Covid-19 testi uygulanmasına karar verdi.

Kırklareli'de Covid-19 testi yaptırmayan şehre giremeyecek

Kırklareli’de, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından koronavirüsle mücadele kapsamında alınan karar kapsamında kente giriş yapmak isteyen kişilere Covid-19 tarama testi yapılmasına karar verildi.

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu sadece şehre girmek isteyen kişilere değil, başta Vefa Sosyal Destek Grupları olmak üzere çeşitli meslek kollarına da test yapılması kararı aldı.

BERBERLERE, KUAFÖRLERE DE TEST

Karar kapsamında Kırklareli’nde faaliyet gösteren berberler, kuaförler, güzellik ve bakım merkezi çalışanları, kuryeleri dahil kargo firması çalışanları, paket servis hizmeti vermekte olan iş yerlerinin kuryeler dahil tüm çalışanları, taksi şoförleri, şehir içi otobüslerin ve işçi servislerinin şoförleri ile Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri de koronavirüs tarama testine tabi tutulacak.

APARTMAN TOPLANTILARI ŞUBAT SONUNA KADAR ERTELENDİ

Öte yandan alınan bir diğer karar da apartman ve site sakinlerini ilgilendirdi. Bu kapsamda Kırklareli genelinde site ve apartman genel kurul toplantıları Şubat ayı sonuna kadar ertelendi.