Kırıkkale'de 'eğlence merkezi'ne korona baskını

Kırıkkale'de bir 'eğlence merkezi'nde koronavirüs önlemlerine rağmen bir araya gelen 25 kişiye toplam 78 bin lira ceza kesildi.

Kırıkkale'de 'eğlence merkezi'ne korona baskını

Kırıkkale’de bir ‘eğlence merkezi’nde koronavirüs önlemlerine rağmen bir araya gelen 25 kişiye toplam 78 bin lira ceza kesildi.

Kırıkkale’de, bir meyhanede müzik eşliğinde eğlence yapıldığı ihbarını alan polis, 25 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 78 bin 750 lira idari para cezası kesti.

Kırıkkale’de Yenidoğan mahallesindeki bir meyhanede toplanan grup, müzik eşliğinde eğlenmeye başladı. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu meyhaneye gece yarısı operasyon düzenledi.

Aralarında kadınların da bulunduğu 25 kişi, kimlik kontrolü ve idari para cezası uygulanmak üzere emniyete götürüldü. Koronavirüs tedbirleri kapsamında aynı odada bulunarak sosyal mesafe kuralı ve salgın tedbirlerine uymadıkları için 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’nci maddesi gereğince kişi başı 3 bin 150’şer lira olmak üzere toplamda 78 bin 750 lira idari para cezası kesildi.