Kılıçdaroğlu'ndan patronlara 'ittifak' mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kayseri'de patronlarla bir araya geldi, 'Millet İttifakı'yla ilgili gelen soruya yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan patronlara 'ittifak' mesajı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun hafta sonu Kayseri’de patronlarla bir araya gelip toplantı yaptığı öğrenildi.

Toplantıda Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile Kayseri milletvekili Çetin Arık eşlik etti. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, patronların sorunlarını dinledi ve sorularını yanıtladı.

“Millet İttifakı’nın genişletilmesi için yeni ittifak arayışları olur mu” sorusuna yanıt veren CHP lideri, “Türkiye’de artık sağ sol ayrımında çok demokrasiden yana olan ve demokrasiden yana olmayıp otoriteden, tek adamdan yana olanlar var. Siyasette temel ayrım bu. Biz Türkiye’de demokrasiden yana olan herkesle bir arada olacağız. Demokrasi, özgürlük, insan haklarından yana tavır alan herkesle bir arada olacağız. Çünkü önce hep birlikte demokrasiyi inşa etmeliyiz. Kimse karamsar olmamalı. Sonunda demokrasi kazanacak. Sıkıntılı günlerden geçiyoruz ülke olarak. Türkiye iyi yönetilmiyor ama asla hiçbirimiz umutsuz değiliz.” dedi.