Kılıçdaroğlu'ndan Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı'na kitap hediyesi

Kılıçdaroğlu'ndan Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı'na “Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclis Konuşmaları” kitabını imzalayarak hediye gönderdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir kaç gün önce video konferans kanalıyla görüştüğü imam hatiplilere ""İslam dünyasında bir çığır açmanız lazım, yeni bir felsefe yeni bir anlayış ortaya koymanız lazım" diye seslenmişti.

Kılıçdaroğlu'ndan Genç İmam Hatipliler Derneği Başkanı'na kitap hediyesi

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir kaç gün önce video konferans kanalıyla görüştüğü imam hatiplilere “”İslam dünyasında bir çığır açmanız lazım, yeni bir felsefe yeni bir anlayış ortaya koymanız lazım” diye seslenmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya’ya İslam dünyasında bir çığır açmanız lazım, yeni bir felsefe yeni bir anlayış ortaya koymanız lazım. imzalayarak hediye gönderdi. Akkaya, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genç İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Muhammet Samet Akkaya’ya “Mustafa Kemal Atatürk’ün Meclis Konuşmaları” kitabını imzalayarak hediye gönderdi. Akkaya, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.