Kılıçdaroğlu için 'alçak' ve 'gerizekalıca' dedi, beraat etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaretlerde bulunan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz için beraat kararı çıktı.

Kılıçdaroğlu için 'alçak' ve 'gerizekalıca' dedi, beraat etti

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanlarından Mücahit Küçükyılmaz, 2 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kılıçdaroğlu’na hakaret içeren ifadeler kullanmıştı.

Küçükyılmaz, Kılıçdaroğlu’nun ÖSO’yu eleştirdiği sözleri için “Fazla söze gerek yok. Popülizmin, demagojinin, ikiyüzlülüğün CHP Liderinden neşet eden en alçak ve gerizekalıca halini aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz!” mesajını paylaşmıştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Avukatı Celal Çelik de bu paylaşım sonrası Mücahit Küçükyılmaz hakkında CHP liderine hakaretten dava açmıştı.

Avukat Celal Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise davaya ait karara isyan etti.

“Türk Yargısı çağ atladı!” diyen Çelik, “‘Fazla söze gerek yok. Popilizmin, demagojinin, iki yüzlülüğün … (!) liderinden neşet eden en alçak ve gerizekalıca hali…’ Bu paylaşıma Beraat verildi! Ankara 10. Asliye Ceza Hakimini kutluyorum! Aynı cümle “AKP lideri” için kullanılsa ne olur!…” ifadelerini kullandı.